WASBOXEN

Welkom in onze moderne wasboxen

Geeft u de voorkeur aan het met-de-hand-wassen van uw auto, maar wilt u dan wél graag professionele materialen? Dat is mogelijk in een van onze 4 moderne wasboxen. Met zachte schuimborstels en een hogedrukreiniger maakt u uw voertuig met het grootste gemak zelf schoon.

Niet alleen auto’s maar ook uw caravan, camper, bestelbus, motorfiets of scooter kunt u in de wasbox reinigen. De maximale inrijhoogte is 290 cm!

De wasboxen hebben een bedieningspaneel met duidelijke uitleg en een LED-display. Hierop kunt u precies zien in welk programma u zich bevindt en hoeveel resterende tijd u nog heeft voor het aanwezige saldo.

 

Na inworp van een munt kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 1. Velgenreiniger 
  Hanteer pistool aan de achterwand. Spuit de droge velgen in. Wacht 1 minuut en spuit ze met programma 2 af.)

 2. Wassen
  Hanteer pistool links van de auto. Grof vuil en zand moet verwijderd worden. Spuit de auto van onder naar boven af. Houd de lans ongeveer op 10 cm. van de auto.

 3. Borstelen
  Met de borstel is het mogelijk al het fijne vuil van de auto te verwijderen. Hanteer de borstel rechts van de auto en werk van onder naar boven. Gebruik de borstel nooit zonder de auto voor te reinigen met programma 2.

 4. Spoelen
  Met koud water en hoge druk wordt het laatste vuil weggespoeld. Hanteer het pistool links van de auto en houd de lans ongeveer op 30 cm. van de auto.

 5. Waxen
  Hiermee voorziet u de laklaag van uw auto van een beschermende WAX-laag. Hanteer het pistool links van de auto en spoel van boven naar beneden. Houd de lans ongeveer op 30 cm. van de auto.

 6. Vlekvrij naspoelen
  Hanteer het pistool links van de auto en spoel van boven naar beneden. Houd de lans ongeveer op 30 cm. van de auto voor een perfect droogresultaat. Handmatig drogen is niet meer nodig.

 7. Einde programma

 

Betaalmogelijkheden 

U kunt eenvoudig betalen met uw bankpas (PIN), los muntgeld én met speciale wasmunten. Deze wasmunten koopt u met uw bankpas bij de muntenautomaat. Eventuele munten die overblijven zijn een volgende keer gewoon weer bruikbaar!

 

Stofzuigen

Om de schoonmaakbeurt compleet te maken, gebruikt u de stofzuigers naast de zelfwasboxen.

 

Luchtautomaat

Ook kunt u uw banden weer op gewenste spanning brengen door middel van de luchtautomaat. 

  

Duurzaam wassen

Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit chemicaliën, die als een van weinige autowasmiddelen voldoen aan het REACH-label (systeem voor registratie, evaluatie en toelating van chemische stoffen in de EU).

Door onze manier van werken hebben wij een van de meest milieuvriendelijke carwashes van Boskoop!

 

Niet doen

Het is op de wasplaats verboden om : 

 • Aanhangwagens te reinigen (ook paardentrailers)
 • Olie te verwisselen
 • Reparaties uit te voeren
 • Met vrachtwagens boven 3,5 ton te komen

 

Informatie
Klik hier als u meer informatie wenst en contact met ons wilt opnemen.

http://dadda365.xyz - 안전놀이터 dadda365.xyz- 안전놀이터
Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief