TANK4MILES

Tank4Miles: Uw partner voor tanken en wassen in Boskoop

 

De Tank4Miles-formule: Tank snel, makkelijk en... voordelig! 

Gemak dient de mens. Snel en gemakkelijk tanken tegen lage tarieven en bovendien geen wachtrijen bij de kassa; u betaalt zelf namelijk direct aan de pomp. Tank4Miles levert wat u nodig heeft, eersteklas brandstof tegen lage prijzen.

 

Tankstation: Bespaar euro's per tankbeurt

Tank4Miles levert eersteklas brandstof tegen lage prijzen. Onze prijzen liggen altijd ruim onder de landelijke adviesprijs voor brandstof doordat het een volledig selfservice-station is en we geen shop exploiteren. Het voordeel is rechtstreeks voor u, dit scheelt euro’s per tankbeurt! Iedere keer weer.

 

Locatie en bereikbaarheid: 

Tank4Miles vindt u op het uitstekend bereikbare nieuwe industrieterrein 'Westpark' in Boskoop (naast Karwei en Voetbalvereniging Floreant).

 

Bij ons kunt u altijd terecht:

Tank4Miles is dagelijks geopend, u tankt dus gewoon wanneer het ú uitkomt. 

 

Meteen weer onderweg:

Bij Tank4Miles handelt u zelf uw betaling af. Direct aan de pomp, het betalen is eenvoudig met uw pinpas of creditcard en diverse andere passen. U bent dus altijd snel weer onderweg.

 

Veiligheid en milieu:

Tank4Miles voldoet aan de laatste eisen op het gebied van milieu en veiligheid voor zowel het tankstation als de wasboxen. Het tankstation is voorzien van speciale vloeistofdichte vloeren die er voor zorgen dat de motorbrandstoffen niet in de grond kunnen weglopen.

 

Wasboxen en stofzuigers: 

Wast u uw voertuig graag met de hand? Dat kan in een van onze 4 moderne wasboxen. Met zachte schuimborstels en hogedrukreiniger maakt u uw voertuig met het grootste gemak zelf schoon. Klik hier voor meer informatie over de wasmogelijkheden. Voor het interieur kunt u gebruik maken van de stofzuigers bij de wasboxen. 

http://dadda365.xyz - 안전놀이터 dadda365.xyz- 안전놀이터
Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief