TANKBONACTIE MEI 2016

Win een kadokaart t.w.v. 100 euro van KARWEI Boskoop!

Wat is er nu leuker dan gratis winkelen? Bij tankstation Tank4Miles maak je in de maand mei gratis kans op een kadokaart van maar liefst 100 euro van KARWEI Boskoop. Het is dé winkel waar interieur liefhebbers zich kunnen laten inspireren en elke klusser zijn hart kan ophalen.

KARWEI Kadokaart
Met deze KARWEI Kadokaart heb je keuze uit een ruim aanbod aan klus- en interieurartikelen. De doe-het-zelf-zaak biedt alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren tot het huis van je dromen! Naast gereedschap, verf en andere klusbenodigdheden bestaat het assortiment van KARWEI ook uit een breed aanbod van interieurartikelen zoals meubelen, verlichting en raamdecoratie. Daarnaast is er een vt-wonen collectie met leuke en moderne spullen om je huis mee aan te kleden. Maar daar houdt het niet op. Ook voor de tuin kun je terecht bij KARWEI. Er is een uitgebreid aanbod in onder andere tuinmeubelen, verlichting en tuingereedschap.

Wat moet je hiervoor doen?
Tank in de maand mei bij Tank4Miles in Boskoop en maak met deze tankbon(nen) kans op de Kadokaart t.w.v. 100 euro. Neem dus je tankbon mee en registreer je tankbonnummer op de website van Tank4Miles. De winnaar krijgt automatisch een bericht.

Tank4Miles
Voor goedkope brandstof ga je natuurlijk naar Tankstation Tank4Miles in het Westpark tussen het Floreant complex en KARWEI. Volg ons ook op Facebook en blijf daarmee op de hoogte van de maandelijkse acties en de winnaars.

Combi-deal
Met de barcode op de tankbon krijg je altijd korting bij de professionele wasboxen.

Doe ook mee en maak iedere maand kans op mooie prijzen. Klik hier en registreer uw tankbon en win!

Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief