WINNAARS JUBILEUMACTIE

Fam. van Rossum wint reis naar Dubai bij Tank4Miles!

Boskoop, 24 oktober: Tankstation Tank4Miles bestaat dit jaar 5 jaar en dat mocht Boskoop weten. Met een maandenlange actie werd er feestelijk stilgestaan bij het eerste lustrum. Deze week werd de hoofdprijs (een reis voor 2 personen naar Dubai) op het kantoor van Limes Netwerk Notarissen overhandigd aan een dolblij echtpaar uit Boskoop.

De prijs is welbesteed aan de reislustige familie Van Rossum. Zij hebben al meermalen vakantie gevierd op de Antillen. Ook hebben zij een trouwerij van een familielid in Egypte gebruikt voor een langer verblijf in Caïro.” We weten dus hoe bijzonder het is om het ene moment over een zandbak te vliegen om vervolgens een wereldstad onder je te zien liggen”, aldus de gelukkige prijswinnaars.” Dubai stond stiekem op ons lijstje om ooit eens te bezoeken, maar dat dat er nu ook werkelijk van komt, is ongelooflijk”, zeggen Maarten en Yvonne van Rossum.

Trouwe klanten
Vijf jaar geleden verrees onder de naam Tank4Miles een onbemand tankstation aan het Westpark in Boskoop. Het aantal klanten groeide in die jaren explosief, niet in het minst om de scherpe literprijs. Het station behoort tot de goedkoopste van de regio.” Het is ‘happy’ tanken bij Tank4Miles”, spreekt Jeroen van Aalst.

Ook de acties waarmee met de tankbon prijzen konden worden gewonnen, heeft Tank4Miles aan een trouwe klantenkring geholpen. Net als dat de schone ‘look’ van de tank- en wasboxen het tot een aantrekkelijk adres voor automobilisten maakt. Verder is de gunstige ligging dicht bij de Hoogeveenseweg voor veel Boskopers (en regiogenoten) ideaal.” En dat het pal naast voetbalvereniging Floreant ligt, helpt natuurlijk ook”, lachen Maarten en Yvonne die veelvuldig langs de voetbalvelden zijn te vinden.

Dolgelukkig
Het bereiken van het jubileum was voor Tank4Miles aanleiding om alle klanten het feestje mee te laten vieren. Zo werd gedurende de eerste 8 maanden van dit jubileumjaar elke maand een groeiend aantal prijswinnaars gelukkig gemaakt met gratis brandstof (t.w.v. 100 euro). Bestaande maar ook veel nieuwe klanten wonnen een prijs door hun tankbon online te registreren. Van alle klanten die dit vanaf januari 2019 gedaan hebben, trok notaris Peter van den Berg vorige week de winnaar van de hoofdprijs: de familie Van Rossum mag bij reisbureau Tourpoint een reis naar Dubai gaan boeken!
Vanaf het moment dat we op de hoogte werden gebracht, hebben we het bijna niet kunnen geloven”, spreekt Yvonne van Rossum enthousiast uit.” We zijn er echt dolgelukkig mee.”
”Happy”, zou Tank4Miles zeggen.

Happy tanken
Tank4Miles levert eersteklas brandstof tegen lage prijzen.” Onze prijzen liggen altijd ruim onder de landelijke adviesprijs voor brandstof”, spreekt Jeroen van Aalst trots.” Het voordeel is rechtstreeks voor de klant, dat scheelt euro’s per tankbeurt, iedere keer weer!”

Tank4Miles is dagelijks geopend, u tankt dus gewoon wanneer het ú uitkomt. Dat is nog eens happy tanken!

Tank4Miles, Westpark 2, Boskoop
www.tank4miles.nl

http://dadda365.xyz - 안전놀이터 dadda365.xyz- 안전놀이터
Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief