TANKBONACTIE SEPTEMBER 2018

Winnen: een gratis outfit van kledingwinkel La Percha

Het is natuurlijk altijd leuk om met een tas kleding thuis te komen en je 'aanwinsten’ te bekijken. Nog leuker is het als je de winnaar bent van de tegoedbon van 'La Percha’! Deze maand maak je kans om een tegoedbon te winnen met je tankbon van Tank4Miles. Meedoen aan de klantenactie is gratis.

Überhip het najaar in
Betaalbare kleding, een leuke collectie en een eerlijk, vriendelijk advies! Daarvoor ga je naar ‘La Percha’, gevestigd in het centrum van Boskoop. Wekelijks komt er nieuwe collectie binnen en dat het gehele jaar door! De actuele collectie bestaat uit trendy kleding en accessoires voor hem en haar. Bekijk in de winkel de nieuwste trends.

Winnen?
Wil jij deze outfit (t.w.v. 125 euro) winnen? Tank in de maand september bij Tank4Miles en registreer je tankbon op de website van de brandstofleverancier. Let op: deze actie loopt tot zondag 30 september. De winnaar krijgt per e-mail een bericht.

Tank4Miles levert kwaliteitsbrandstof tegen aantrekkelijke prijzen, heeft ideale wasboxen én iedere maand een leuke klantenactie!

Tank4Miles is gevestigd in het Westpark in Boskoop.



Op Tank4Miles-Facebook lees je welke acties er zijn en komen de winnaars hiervan voorbij. Tevens weet je meteen of er nog actuele (brandstof)acties zijn.

 

 

 

Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief