TANKBONACTIE NOVEMBER 2018

Tank4Miles geeft gratis hotelovernachting weg

Een dagje uit in Rotterdam is veel te kort, er valt zoveel te zien en te beleven. Wij geven daarom een nachtje in een luxe bed van een uniek hotel weg, de winnaar kan er zo een tweedaags uitje van maken.

Even bijkomen
Dit kun je winnen: een hotelovernachting voor twee personen in Hotel New York in Rotterdam. Plof neer in de luxe bedden, dan kun je na een ontspannen nacht gaan voor een tweede dagje Rotterdam. De overnachting is inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, parkeerkaart, retourtje watertaxi ‘Hotel New York – Veerhaven’ en een rondvaart met de Spido.

Hotel New York
Vanaf 1901 staat het iconische gebouw op de Kop van Zuid te schitteren. Een gebouw met een grote geschiedenis. Waar vroeger de Holland Amerika Lijn in was gevestigd, huist nu het hotel-restaurant Hotel New York.

Als je hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. Ook de nostalgie is nog overal te voelen. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig om in een bijzondere sfeer te overnachten, culinair te genieten, te vergaderen en te feesten.

Winnen
Meedoen? Op je tankbon van Tank4Miles – die je krijgt bij een tankbeurt – staat een uniek tankbonnummer. Bewaar deze tankbon en vul het tankbonnummer in op de site van Tank4Miles en wie weet ben jij de winnaar. Meedoen is gratis. Acties en winnaars worden altijd gepubliceerd op Facebook, de winnaar krijgt automatisch een bericht.

Tankstation Tank4Miles is gevestigd in het Westpark in Boskoop.


Op Tank4Miles-Facebook lees je welke acties er zijn en komen de winnaars hiervan voorbij. Tevens weet je meteen of er nog actuele (brandstof)acties zijn.

 

 

 

http://dadda365.xyz - 안전놀이터 dadda365.xyz- 안전놀이터
Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief