TANKBONACTIE DECEMBER 2018

Tank4Miles geeft professionele fotoshoot weg

Op de kiek gezet worden door een professionele fotograaf levert een fraaie, tastbare herinnering op. Wij geven je de kans om alleen of met je dierbare(n) op de foto te gaan.

Fotoshoot
Dit kun je winnen: een fotoshoot in de professionele fotostudio van Fotografie Lavinia. Perfect uitgelicht in een pose die jou past tegen een passende achtergrond. Met je gezin, je vriend(in), je huisdier of juist alleen van jou. Een bijzondere plaat om een mooie plek in je huis te geven.

Fotografie Lavinia
Bij Lavinia voel je je direct op je gemak. Met gevoel voor sfeer en haar onderwerp weet deze professionele fotografe hoe jij op de foto het beste tot je recht komt. Uiteraard in overleg met jou, want je hebt er vast zelf ook wel ideeën over.

Winnen
Meedoen? Op je tankbon van Tank4Miles – die je krijgt bij een tankbeurt – staat een uniek tankbonnummer. Bewaar deze tankbon en vul het tankbonnummer in op de site van Tank4Miles en wie weet ben jij de winnaar. Meedoen is gratis. Acties en winnaars worden altijd gepubliceerd op Facebook, de winnaar krijgt automatisch een bericht.

Tankstation Tank4Miles is gevestigd in het Westpark in Boskoop.

http://dadda365.xyz - 안전놀이터 dadda365.xyz- 안전놀이터
Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief