JUBILEUMACTIE 2019

Tank4Miles luidt jubileumjaar in

Boskoop – Precies 5 jaar geleden verkocht Tank4Miles tankstation en wasboxen de eerste brandstof in het Westpark. Sinds die dag in 2014 heeft de eigenaar geen moment stilgezeten. Naast dagelijkse scherpe brandstofprijzen aan de pomp zijn de pompstellen vervangen door de nieuwste versies met display en kan er inmiddels contactloos worden betaald. Voor de klanten is er sinds de start van het pompstation maandelijks een tankbonactie geweest met mooie prijzen.

Feestelijk jaar
Vandaag staat het bedrijf even stil bij dit bijzondere jaar. Tank4Miles geeft daarmee het startsein voor het 5-jarig jubileum. Om te vieren dat het pompstation al 5 jaar succesvol is, kunnen klanten ook dit jaar rekenen op voordeel en ludieke acties.

Elke maand méér kans op gratis brandstof
Tot september maak je elke maand kans op een ‘gratis tanken pas’ t.w.v. 100 euro. Iedere maand met een extra winnaar, dus elke maand méér kans!
In september is een hoofdprijs te winnen.

Meedoen = Gratis
Meedoen? Op je tankbon van Tank4Miles – die je krijgt bij een tankbeurt – staat een uniek tankbonnummer. Vul het tankbonnummer in op de site van Tank4Miles en wie weet ben jij de winnaar. Acties en winnaars worden altijd gepubliceerd op Facebook, de winnaar krijgt automatisch een bericht.

Let op: alle geregistreerde tankbonnen van 01-01-2019 tot 30-09-2019 dingen automatisch mee naar de hoofdprijs in september!

Tankstation Tank4Miles is gevestigd in het Westpark in Boskoop.

http://dadda365.xyz - 안전놀이터 dadda365.xyz- 안전놀이터
Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief