EURO 95 WORDT E10

Vanaf 1 oktober vervangt E10 de huidige euro 95 brandstof

Boskoop – Vanaf 1 oktober 2019 verkopen wij net als alle andere tankstations in Nederland E10-benzine. Aan deze benzine is tot maximaal 10% bio-ethanol toegevoegd. Dit zorgt voor CO2-reductie en is daarmee goed voor het klimaat.

Wat is E10?
E10 is benzine waar tot maximaal 10% duurzame bio-ethanol in zit. De “E” staat voor bio-ethanol. De 10 staat voor het maximale percentage. E10 is alleen geschikt voor benzinevoertuigen.

Wat is bio-ethanol?
Bio-ethanol is alcohol gemaakt uit afval en/of landbouwgewassen. Het is een biobrandstof en moet voldoen aan Europese duurzaamheidsregels.

Hoe herkent u E10 brandstof bij ons tankstation?
Sinds oktober 2018 zijn alle brandstoffen stickers in heel Europa gelijk. U herkent E10-benzine aan de sticker op het tankpistool, op het etiket van de tankzuil en de tankvulopening.

Doe de E10 check!
Meer dan 9 op de 10 benzinevoertuigen kan rijden op E10. Voor de voertuigen die dat niet kunnen is er voldoende aanbod aan andere benzine. Controleer of uw voertuig op E10 kan rijden in de handleiding van uw voertuig of vraag het uw garagehouder. De check voor uw voertuig kan ook online. Doe de E10 check op www.e10check.nl.

Tankstation Tank4Miles is gevestigd in het Westpark in Boskoop.

http://dadda365.xyz - 안전놀이터 dadda365.xyz- 안전놀이터
Bent u ook tevreden? > laat uw bericht achter
in het gastenboek
Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief